ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΑΚΑΡΠΟΡΤ Α.Ε

H ΑΚΑΡΠΟΡΤ A.E. ιδρύθηκε το 2000 και είναι η εταιρεία που διαχειρίζεται και διοικεί το λιμένα της ΝΑΒΙΠΕ Πλατυγιαλίου Αστακού.

Η στρατηγική θέση του λιμένα που βρίσκεται στο μέσον της Δυτικής Ελλάδος και σε μικρή απόσταση από τον άξονα Suez-Gibraltar, τον καθιστά ως ένα σημαντικό κόμβο στη λογιστική αλυσίδα (logistics hub) των ροών φορτίων μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ανατολής, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα σύνδεσμο μεταξύ των χωρών της Αδριατικής, των Βαλκανίων και της Μαύρης Θάλασσας.

Η ΑΚΑΡΠΟΡΤ διαχειρίζεται και λειτουργεί τη μοναδική πλατφόρμα στη Δυτική Ελλάδα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Logistics. Η βασική δραστηριότητα της εταιρείας καλύπτει τους τομείς παροχής υπηρεσιών διαχείρισης, μεταφοράς και αποθήκευσης φορτίων για όλα τα είδη προϊόντων.

Επίσης η εταιρεία διαχειρίζεται και την Ελεύθερη Εμπορική και Βιομηχανική Ζώνη (μοναδική στην Ελλάδα) και συμμετέχει στη συντήρηση των υποδομών του λιμένα.
Η διαρκής μέριμνα τη Διοίκησης της εταιρείας είναι η παροχή στους χρήστες των λιμενικών εγκαταστάσεων, υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνικώς